Bine ai venit!

Pe acesta pagina vei gasi o parte dintre lucrurile la care eu alaturi de colegii mei de atelier lucram cu pasiune de ani buni. Pasionata de decoratiuni, grafica, design, styling & flori…

Zeci de vase pentru flori, sfesnice vintage, minunate tavite argintate cu margini dantelate, farfurii elegante, candelabre glamour, mercury glass, pomisori manzanita, cristale, suporti de tot felul fac parte din universul meu si te invit la noi in showroom sa cream cea mai romantica atmosfera pentru evenimentul tau. Este universul in care descoperi o mica parte din lumea mea, pasiunile mele, culorile care imi incanta privirea si imi lumineaza ziua. Se intampla in urma cu mai bine de 15 ani cand am vazut filmul cu J. Lopez „Wedding Planner” si de la care am iesit cu o singura idee „What a great job!”. I’d love to do that! Curand am patruns in universul evenimentelor private si am descoperit cat de minunat este sa contribui la indeplinirea unui vis.

„Captiva” graficii si designului de papetarie nunta, am invatat si experimentat cat am putut de mult de la concept pana la productia fiecarui articol de papetarie: invitatii nunta, invitatii botez, felicitari personalizate, carti vizita, carduri masa, scheme sala, etc. Tehnici speciale de personalizare (folio, relief, serigrafie, etc), alegerea tipurilor de cartoane potrivite fac dintr-o simpla invitatie un mesager personalitatii mirilor pe care isi pot imprima tusa personala. Pasiunea pentru styling evenimente ma indeamna sa nu pierd niciun moment liber fara sa studiez ce este nou si cum pot armoniza elementele de design, culori si texturi intre ele pentru o atmosfera de vis.

Imi place acel mix intre elemente de design elegante cu cele cu patina shabby chic: un elegant scaun model Louis auriu imbracat in catifea alaturi de o masuta cafea mostenire de la bunica, Love to mix them!… si sa nu uitam de candelabre… cat mai multe si de cristal sa fie.

Sper sa va placa universul meu si astept sa ne auzim,

Monica
Obsessed with romance & all things pretty!